Your Cart

Your cart is currently empty.
Click here to continue shopping.
FREE SHIPPING ON DOMESTIC ORDERS ABOVE €150

Cosmopolitan

Cosmopolitan

Met trots stellen we je voor aan Cosmo's nieuwe columniste Maria-Rosa Vyskocil

 

"Wil je graag nog bewuster leven, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen of wat je nog meer kunt doen? Om je een stapje op weg te helpen deel ik vanaf nu elke twee weken een column op Cosmopolitan over een conscious lifestyle en meer balans te vinden.

 

 

We willen je graag voorstellen aan Maria-Rosa Vyskocil, de nieuwe columniste van Cosmopolitan. Maria-Rosa is oprichtster van active wear labeHouse of GraVity. Het label staat met “feel your inner GraVity” voor ’consciousness’ en het vinden van innerlijke balans voor een happy & healthy lifestyle. Voor haar werk in de mode heeft ze in New York, Londen, Shanghai en Hong Kong gewerkt en inmiddels woont ze al ruim zeven jaar in Azië. Vanuit Singapore schrijft zij twee keer per maand voor Cosmopolitan over de conscious lifestyle die met onder andere yoga en mediatie zijn oorsprong in Azië vinden.

 

 

 

door 

 

Een Bewuste Lifestyle

 

"Zelf merk ik dat er steeds meer behoefte komt naar een bewustere lifestyle. Door het snelle en drukke stadse leven komt er steeds meer behoefte aan het vinden van balans tussen onze body, mind & soul. Zelf ben ik ook continu op zoek naar een goede balans in mijn leven. Het drukke expat leven, werken in de mode en de combinatie met het wonen in het buitenland bleken de trigger voor mij naar meer behoefte om in connectie te staan met mezelf. Verhuizen naar de andere kant van de wereld betekent ook afscheid nemen van alles wat vertrouwd en dierbaar is, je wordt ineens volledig op jezelf aangewezen. Door bewuster in het leven te staan en meer aandacht aan mijzelf te geven probeer ik te voorkomen dat ik steeds weer meegetrokken word in de waan van de dag. Het blijft voor mij een innerlijk gevecht om deze balans te vinden maar ik blijf hier naar streven omdat het mij rustiger en gelukkiger maakt

 

 

De inzichten die ik nu heb en de dingen die ik al die verschillende wereldsteden geleerd heb, deel ik graag met jullie, om zo iedereen een beetje te helpen met een bewuste lifestyle. Want een bewuste lifestyle is zeker geen vluchtige hype of trend meer. In de fashion zie ik ook grote shift plaatsvinden naar meer bewustwording. House of Gravity is ontstaan nadat ik merkte dat onze blik op fashion aan het veranderen is. In Singapore, Hong Kong, New York en LA zie je al langer dat gezonde voeding, veel bewegen en je fit voelen een steeds grotere rol gaan spelen. Deze bewuste lifestyle waait over naar de rest van de wereld. We zijn bewuster bezig met onze beweging door de dag heen en leiden een actiever leven en dragen onze active wear steeds vaker. Van onze ochtendyoga tot een koffietje met een vriendin, en van meetings tot een run in het park aan het einde van de dag.

 

 

Het is mijn missie om met mijn label House of Gravity je te supporten om voor jezelf te kiezen om zo de beste versie van jezelf te kunnen zijn met een actieve en bewuste levensstijl door zowel esthetische als technisch kwalitatieve active wear te creëren voor iedere gelegenheid. Wil je graag nog bewuster leven, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen of wat je nog meer kunt doen? Om je een stapje op weg te helpen deel ik vanaf nu elke twee weken een column op Cosmopolitan over deze conscious lifestyle en steeds meer balans te vinden."

Je kunt House of GraVity hier op Instagram vinden.

www.cosmopolitan.com/nl/

Read more

The Editors Club interviews Maria-Rosa Vyskocil

The Editors Club interviews Maria-Rosa Vyskocil

House of Gravity X O My Bag

House of Gravity X O My Bag

Cosmopolitan

Cosmopolitan