HÉT ACTIVE WEAR MERK DAT JE WÍL HEBBEN

HÉT ACTIVE WEAR MERK DAT JE WÍL HEBBEN

 

House of GraVity

HÉT ACTIVE WEAR MERK DAT JE WÍL HEBBEN

House of Gravity brengt active wear naar the next level door een sustainable athletic fashion merk neer te zetten dat zowel in de gym als daarbuiten gedragen kan worden. House of Gravity is ontwikkeld voor vrouwen die krachtig zijn, holistisch, en bewuste keuzes maken om zich goed en fit te voelen. Zij hebben een effortless stijl en kiezen voor duurzame stoffen. Door de exclusieve ontwerpen met vrouwelijke silhouetten kunnen de hoge hakken en jurkjes nu ingeruild worden voor de athletic fashion van House of Gravity.

House of Gravity is een internationaal merk dat gevestigd is in Singapore. Het label is opgericht door de Amsterdamse Maria-Rosa Vyskocil. Maria-Rosa heeft ruim 15 jaar fashion ervaring. Hiervan heeft ze de laatste 7 jaar in Singapore en Hong Kong gewoond en gewerkt.

Maria- Rosa: “House of Gravity is ontstaan nadat ik merkte dat onze blik op fashion aan het veranderen is. In Singapore, Hong Kong, New York en LA zie je al langer dat gezonde voeding, veel bewegen en je fit voelen een steeds grotere rol gaat spelen. Deze bewuste lifestyle waait over naar de rest van de wereld. We zijn bewuster bezig met onze beweging door de dag heen en leiden een actiever leven. Door ons drukke city leven dragen wij onze active wear steeds vaker. Van onze ochtendyoga tot een koffietje met een vriendin, en van meetings tot een run in het park aan het einde van de dag. Ik was op zoek naar een fashionbrand dat aansluit op deze veranderende lifestyle. Omdat dit nog nergens te vinden was heb ik besloten het zelf op te zetten. Met House of Gravity zetten we dan ook een athletic fashion merk neer dat zowel als active wear, day wear en travel wear gedragen kan worden.

House of Gravity komt met vier collecties per jaar. Vanaf 1 oktober zal de gehele House of Gravity-collectie ook in Nederland verkrijgbaar zijn via de eigen online store. Later dit jaar wordt House of Gravity ook verkocht in de grote warenhuizen, high-end boetieks en gyms.

Read more

House of Gravity X O My Bag

House of Gravity X O My Bag

VOGUE Online Shopping Night

VOGUE Online Shopping Night